010 - 818 30 50 Stel je vraag | Contact

Artikelen 1 tot 10 van 31 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van laag naar hoog sorteren

Hooray for Rose!

5 jan. 2023 15:47:38

Deze verfrissend donkere DHA-bronzer levert superieure resultaten voor een onmiskenbare bruine kleur. Grape Seed plus Lemon Extract is de perfecte combinatie voor een jeugdigere uitstraling

DHA Bronzers zorgen voor een diepe, rijke, gouden kleur die zich blijft ontwikkelen na blootstelling aan UV. Hydrateert de huid tijdens het bruinen. Druivenpit plus citroenextract, rijk aan antioxidanten, helpt de huid een stralende gloed te geven. Zonder parabenen. Glutenvrij. Odour Shield-technologie.

Shop nu Pro Tan Hooray for Rose voor € 29,50 op sun-tan.nl of ga naar https://www.sun-tan.nl/.../pro-tan-hooray-for-rose-dha...
(Zonnestudio's kunnen inloggen voor inkoopsprijzen)

#zonnestudio #rose #sun_tannl

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in Nieuws

Product van de maand: Pure Grapeness

20 okt. 2022 13:31:59

Pure Grapeness levert alleen pure grootsheid. Met toegevoegde tyrosine, druivenpitolie en vitamine E zal deze lotion niet alleen meer kleur geven dan alle andere, maar ook kalmeren en extreme hydratatie bieden voor een prachtig stralende huid.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in Nieuwe producten
Verzorg je tijdens je zonnebanksessie zowel je gezicht als de rest van je lichaam?

Facial Accelerators zijn speciaal ontworpen voor de gevoelige huid van je gezicht! UV-gezichtsproducten bevatten veel ingrediënten die het gezicht aanvullen, zoals ontstekingsremmende middelen om roodheid onder controle te houden en natuurlijke bronzers die egale teint egaliseren.

'ProTan All About That Face' is een BB Facial Bronzer met een Age Defying Complex om de huid te helpen verjongen eneen gladdere, jonger uitziende finish te geven!

Bestel nu op www.sun-tan.nl
Lees meer
Reacties | Geplaatst in Tanning tips

Zonnebankcreme speciaal voor benen

13 mei 2022 10:24:58

Je benen zullen er beter uit zien, dan nooit tevoren met deze Luscious Legs Ultra Dark Bronzer.

Deze snel absorberende bronzingformule helpt imperfecties te verbergen.

Shave minimizers en skin conditioners laten je benen zacht en glad aanvoelen.


Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in Nieuwe producten

Deze verfrissend donkere DHA-bronzer levert superieure resultaten voor een onmiskenbare bruine kleur. Grape Seed plus Lemon Extract is de perfecte combinatie voor een jeugdigere uitstraling.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Nieuws
Fiesta Sun's Coconut Dream is een rijke, ultradonkere bruiningslotion met heldere bronzers, ontworpen om een dromerige, tropisch ogende bruine teint te creëren.
Lees meer
Reacties | Geplaatst in Nieuwe producten
Ze zijn speciaal ontworpen voor de gevoeligere huid van je gezicht.
 
Velen zijn ontworpen met ingrediënten die het gezicht complimenteren, zoals ontstekingsremmende ingrediënten om roodheid onder controle te houden en natuurlijke bronzers om ongelijkmatige huidtinten glad te strijken.
Lees meer
Reacties | Geplaatst in Nieuws
Natural Streak Free Bronzers met een huidverhelderende mix van limoen- en citroenextract zullen de huid revitaliseren en voorbereiden op een natuurlijk ogende donkere kleur en een prachtige stralende teint!
 
It’s Lime o’clock!
Lees meer
Reacties | Geplaatst in Nieuws

Honing natuurlijke genezer

10 feb. 2022 08:58:00

We weten allemaal dat honing een natuurlijke genezer is, daarom behaalt Tan Incorporated's Black Hawaiian Honey adembenemende resultaten! 
 
Deze geavanceerde 200X zwarte bronzer bevat extracten van houtskool en Hawaiiaanse honing om de huid een ongeëvenaarde uitstraling te geven en een exotische, honingbronzen donkere kleur! 
Lees meer
Reacties | Geplaatst in Nieuws

Wees een MAN met een TAN!

3 feb. 2022 19:28:00

Laat het bruinen niet over aan de dames, heren kunnen het ook, want een gouden stralende huid is voor iedereen 
 
ProTan heeft de perfecte reeks lotions speciaal ontworpen voor mannen ... de collectie bevat een ultradonkere Maximiser, een ultradonkere huid Bronzer en een streeploze Natural Bronzer.
 
Alle 3 de lotions ...
Lees meer
Reacties | Geplaatst in Nieuws

Artikelen 1 tot 10 van 31 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van laag naar hoog sorteren