010 - 818 30 50 Stel je vraag | Contact

Over ons

SUN-TAN.NL levert sinds 2010 kwalitatieve zonnebankcremes en zelfbruiners van de merken Brown Sugar, Tan Asz U, Pro Tan, Fiesta Sun, Power Tan, Synergy Tan, Radical, Bask, BWL, Whitetobrown en Vani-T.

De makers van Brown Sugar en Tan Asz U lopen al meer dan 30 jaar voorop in de zonnebusiness en heeft een goed begrip van wat er nodig is voor de ontwikkeling en creatie van uitstekende huidverzorgingsformules. Zijn geloven dat een stralende en prachtige bruine kleur de juiste huidverzorging vereist. Door ijver bij de ontwikkeling en verbetering van producten, gecombineerd met een uitgebreide reeks klantbehoeften, kunnen zij de meest wenselijke en effectieve mengsels ontwerpen.

Pro Tan, Fiesta Sun, Bask en BWL bestaan als sinds 1987. De makers van 's werelds beste zonnebanklotions creëren innovatieve en unieke producten.

Power Tan produceert sinds 2002 zonnebankcremes. Zij begrijpen wat er nodig is om de perfecte bruine kleur te krijgen en om dit te bereiken selecteren en gebruiken zij alleen de allerbeste huidverzorgingsingrediënten van topkwaliteit bij de formulering en vervaardiging van al hun producten.

De makers van Whitetobrown zelfbruiners en spray-tan producten ontwerpen en creëren alledaagse bruiningsproducten die gemakkelijk in te passen zijn in reguliere schoonheidsroutines. Zij zijn van mening dat er goed uitzien en zich goed voelen een betaalbare, dagelijkse verwennerij moet zijn. En de heerlijke geur biedt een verfrissende benadering van zelfbruinen. Krijg een glow to go, elke dag van de week met Whitetobrown.

VANI-T is een award-winning, luxe, natuurlijk zelfbruinings-, spray-tan-, en make-upbedrijf en een internationaal succesverhaal, gebaseerd op een hartgerichte visie en de puurste natuurlijke ingrediënten ter wereld. Elk product is zorgvuldig met jou in gedachten gemaakt, waarbij vaak meer dan 50 pogingen nodig zijn om de perfecte formule te bereiken. Het bedrijf, opgericht in 2004, en haar producten zijn ontwikkeld door middel van innovatie en een niet-aflatende toewijding aan puurheid, luxe en kwaliteit. VANI-T is nu verkrijgbaar bij meer dan 15.000 winkels wereldwijd in meer dan 15 landen en wordt gebruikt door meer dan 14 miljoen schoonheden.
 

Heb je vragen, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag! Stel je vraag